Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2013 11:21 - К'во ни радва покрай празниците??
Автор: senko Категория: Други   
Прочетен: 588 Коментари: 0 Гласове:
0



Днес е цветница, честит имен ден на всички д"ет има такъв. Много ми е интересно к"во ни радва покрай празниците, мислих, питах и го обосновах като отговор.
Ще почна от възрастните те са с предимство, щ"от дори треадицията спазват (в момента баба ми пече, некви кукли). Та така възрастните ги радва само и единствено присъствието на  младите, без значение техни ли са или не, децата или внуците :Д, забавно, но са доста прави, децата явно носят радост.
А пък тези дет са от 25-55г. Празниците не  ги радват, даже изобщо, осван вечер или праз деня когато се съберат със сродни души, за да пийнат и обсъдя някой от техните вълнувания. Иначе не  им пука к"ъв празник е, за пример ще ви дам съседите и бащами те викат, че коледа е коляне на  прасе, гергиовден бил коляне на агне, а иначе другите са просто поводи за сбирки. Малко не ги разбирам щот може да си се напиваш и без повот, а също така  и компания да събираш.
Младите пък, като цяло празниците са им единставаната радост понеже тогава  и единставено тогава, техните не  се вълнуват какво правят през, по големите, части от деня и те си позволяват различни глупости да правят, явно това  ги радва. Сигурен съм, че е заради ограничението през другите дни. Та с тоа пости искам да кажа, че независимо на  каква възраст си и как обичаш да се развличаш, не досаждай на  другите и не  ограничавай младите, защото по празниците повярвайте ми родители много зле си прекарват, щот не  се познават. А иначе нека секи се кефи на  нещо но не забравяйте покрай празниците да поздравявате възрастните по улиците, носи им радост, а тва  е единственото което можем да им върнем, т"ва е малко не  удобно но те са ни дали много, тъй, че едно приятен великден на  някой старец няма  да ви навреди или убие. Ай весело изкарване и не збравяийте, че общото щастие е по хубаво от собственото.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: senko
Категория: Други
Прочетен: 45693
Постинги: 31
Коментари: 16
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930